Publicerad:

Projektledare - Ledningsnät

Vi söker nu dig som kommer att vara projektledare och tekniskt ansvarig för det delprojektet som omfattar överföringsledningar för dricksvatten mellan vårt nya vattenverk och våra delägare. Ledningsstråkets längd uppgår till ca 30 km. I delprojektet ingår även leveransstationer för dricksvatten vid anslutningspunkt för delägarna.

Sista ansökningsdatum: 2021-01-20

Om tjänsten

Vi söker dig med goda tekniska kunskaper inom VA-ledningsteknik. Du är troligtvis civilingenjör inom Väg- och Vattenbyggnad eller Samhällsbyggnadsteknik eller har liknande teknisk utbildning. Du har kunskaper inom hydraulik, geoteknik, hydrogeologi, ledningsmaterial och erfarenhet av entreprenader. Du har hunnit praktisera dina teoretiska kunskaper med flera års arbetslivserfarenhet. Du har även goda kunskaper i att leda projekt.

I din roll kommer du att följa projektet i alla dess skeden, såsom förstudie, projektering, byggnation och driftsättning. Du ansvarar för teknik, planering, budget, tidplaner mm inom ditt ansvarsområde. Du projektleder specialister, konsulter och entreprenörer och samarbetar med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Arbetet utförs inom din projektgrupp som består av projektingenjörer och specialister och du kommer även att arbeta tätt tillsammans med projektstaben och samverka med övriga delprojektledare.

För att känna glädje i den breda roll det här innebär krävs det att du tycker om att samarbeta med andra, att du gärna delar med dig av din kompetens samtidigt som du även är ödmjuk och inser när du behöver ta hjälp av andra specialister inom diverse områden som krävs genom projektet.

Som person är du ansvarstagande, tydlig och inte rädd för att kliva fram. Du har viljan att driva på och leverera, förmåga att förutse problem innan de inträffar, hitta alternativa lösningar och att dokumentera händelser samt överenskommelser. Du har de tekniska kunskaperna som krävs men du har även förmåga att lösa problem, följa upp leveranser och bidra till att det tas fram nya förslag och planer när förutsättningar förändras.

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och starkt engagemang. Vi är i dagsläget ett litet bolag som med tiden kommer att växa. I din roll kommer du ha stor möjlighet att påverka projektets utveckling.

Din profil

- Civilingenjörs- alternativt högskoleingenjörsutbildning inom Väg- och Vattenbyggnad eller Samhällsbyggnadsteknik.

- Erfarenhet av projekt inom VA-ledningteknik.

- Tala och skriva svenska flytande.

- Erfarenhet och kunskaper kring ABK09 och entreprenadjuridik.

- B-körkort är ett krav.

Vätternvatten AB
Pappersbruksallén 1
Box 33 510
701 35 Örebro
Org: 559149-1716