Publicerad:

Teknisk ansvarig Berg

Vi söker nu dig som kommer att vara projektledare och tekniskt ansvarig för delprojektet bergtunnel. Bergtunnelns längd uppgår till ca 4 mil.

Vi söker dig med goda tekniska kunskaper inom bergteknik. Du är troligtvis geovetare, civilingenjör med en teknisk inriktning eller bergsingenjör och har hunnit praktisera dina teoretiska kunskaper med flera års arbetslivserfarenhet. Du har även goda kunskaper i att leda projekt.

Sista ansökningsdatum: 2021-01-20

Om tjänsten

I din roll kommer du att följa projektet i alla dess skeden, såsom förstudie, projektering, byggnation och driftsättning. Du ansvarar för teknik, planering, budget, tidplaner mm inom ditt ansvarsområde. Du projektleder specialister, konsulter och entreprenörer och samarbetar med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Arbetet utförs inom din projektgrupp som består av projektingenjörer och specialister och du kommer även att arbeta tätt tillsammans med projektstaben och samverka med övriga delprojektledare.

För att känna glädje i den breda roll det här innebär krävs det att du tycker om att samarbeta med andra, att du gärna delar med dig av din kompetens samtidigt som du även är ödmjuk och inser när du behöver ta hjälp av andra specialister inom diverse områden som krävs genom projektet.

Som person är du ansvarstagande, tydlig och inte rädd för att kliva fram. Du har viljan att driva på och leverera, förmåga att förutse problem innan de inträffar, hitta alternativa lösningar och att dokumentera händelser samt överenskommelser. Du har de tekniska kunskaperna som krävs men du har även förmåga att lösa problem, följa upp leveranser och bidra till att det tas fram nya förslag och planer när förutsättningar förändras.

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och starkt engagemang. Vi är i dagsläget ett litet bolag som med tiden kommer att växa. I din roll kommer du ha stor möjlighet att påverka projektets utveckling.

Din profil

- Högskoleutbildning från geovetarlinjen alt. civilingenjörsexamen/ högskoleingenjör inom bergteknik/geologi.

- Erfarenhet av projekt inom bergmekanik, hydrogeologi och injektering.

- Tala och skriva svenska flytande. Kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är meriterande.

- Erfarenhet och kunskaper kring ABK09 och entreprenadjuridik.

- B-körkort är ett krav.

Vätternvatten AB
Pappersbruksallén 1
Box 33 510
701 35 Örebro
Org: 559149-1716