Publicerad:

Vi söker nya medarbetare

Nu har du chansen att få arbeta i ett för Sverige unikt, långsiktigt projekt i miljardklassen! Tillsammans ska vi säkra den framtida dricksvattenförsörjningen för ca 300 000 personer i Örebroregionen. För att lyckas med detta behöver vi utöka vår organisation med kunniga och entusiastiska medarbetare så att vi gemensamt kan skapa historia i ett flergenerations-perspektiv.

Projektet omfattar bl.a. intag i Vättern, bergtunnel, vattenverk, överföringsledningar och leveransstationer.


  • Projektledare - Ledningsnät
    Vi söker nu dig som kommer att vara projektledare och tekniskt ansvarig för det delprojektet som omfattar överföringsledningar för dricksvatten mellan vårt nya vattenverk och våra delägare. Ledningsstråkets längd uppgår till ca 30 km. I delprojektet ingår även leveransstationer för dricksvatten vid anslutningspunkt för delägarna.

    Läs mer om tjänsten som Projektledare - Ledningsnät

  • Teknisk ansvarig Berg
    Vi söker nu dig som kommer att vara projektledare och tekniskt ansvarig för delprojektet bergtunnel. Bergtunnelns längd uppgår till ca 4 mil.Vi söker dig med goda tekniska kunskaper inom bergteknik. Du är troligtvis geovetare, civilingenjör med en teknisk inriktning eller bergsingenjör och har hunnit praktisera dina teoretiska kunskaper med flera års arbetslivserfarenhet. Du har även goda kunskaper i att leda projekt.

    Läs mer om tjänsten som Tekniskt ansvarig Berg
Vätternvatten AB
Pappersbruksallén 1
Box 33 510
701 35 Örebro
Org: 559149-1716