Publicerad:

Erik vill vara med och göra skillnad

Idag, den 1 oktober, hälsar vi Erik Blom varmt välkommen till Vätternvatten. Erik kommer att jobba som markförhandlare och har tidigare arbetat på Örebro kommun som markingenjör.

Berätta lite om dig själv Erik!
–Jag är en 38-årig norrlänning och pappa till två små tjejer. När jag inte jobbar gillar jag att röra på mig och vara ute i naturen. Jag kör gärna motorcykel så ofta jag kan och stannar gärna till och fotar häftiga miljöer.

Varför sökte du dig till Vätternvatten?
– Det handlade mycket om att söka sig till ett ställe där jag så konkret kan vara med och göra skillnad. På Vätternvatten kommer jag få vara med och bidra till att trygga regionens dricksvattenförsörjning. Både nu och för framtida generationer. Det känns stort.

Vad kommer du att göra som markförhandlare?
–Jag kommer arbeta brett med markfrågor, men mycket kommer att handla om att skapa kontakter med markägare och lösa utmaningar som projektet står inför.

Vad har du för förväntningar?
– Efter att redan ha blivit varmt välkomnad av mina nya kollegor så förväntar jag mig roliga och omväxlande dagar på jobbet. Jag ser framemot en spännande och utvecklande framtid. Både för mig själv och för Vätternvatten.

 

Porträttbild av mörkhårig leende man

Erik Blom, Vätternvattens nya markförhandlare

Vätternvatten AB
Pappersbruksallén 1
Box 33 510
701 35 Örebro

Tel: 019-767 91 11
Org: 559149-1716