Publicerad:

Vätternvatten byter utseende

Under hösten 2021 pågår ett arbete med att uppdatera Vätternvatten utseende. Först ut är en ny logotyp och vid årsskiftet lanseras en ny webbplats.

Ny logotyp

I den nya logotypen syns olika skiftningar av vatten, samt en horisont. Horisonten symboliserar framtiden, ett ledord för Vätternvatten då bolagets uppdrag är säkra framtida generationers dricksvattenbehov.

Vätternvattens uppdaterade logotyp

Jobb med att synliggöra

Vätternvatten är med och bidrar till en viktig och positiv samhällsutveckling för regionen, och redan om 10 år beräknas många av regionens invånare att få sitt dricksvatten från Vättern.

–  Trots att det vi gör idag kommer att gynna så många människor framöver är det många som inte har hört talas om Vätternvatten i dagsläget. Det vill vi såklart ändra på, säger Tove Engqvist som är kommunikationsansvarig på Vätternvatten.

– En viktig pusselbit i detta arbete blir att skapa en stark visuell identitet, och först ut är en ny uppdaterad logotyp, fortsätter Tove.

Nästa steg - en ny webbsida

Under början av 2022 lanseras även en ny, mer användarvänlig, webbsida där kommuninnevånare kommer att kunna följa arbetet med den nya dricksvattenlösningen.

Den nya logotypen finns att hämta i Vätternvattens pressrum. Länk till annan webbplats.

Vätternvatten AB
Pappersbruksallén 1
Box 33 510
701 35 Örebro

Tel: 019-767 91 11
Org: 559149-1716